Lohjan Keskuskirpputorin yleiset ehdot

-Kokonaishinnoittelupalvelu : Pöytää ei tarvitse erikseen vuokrata, tavarat voi tuoda paikan päälle, kirpputori katsoo tavaroille myyntipaikan ja että ne täyttävät eteenpäin myynnin kelpoisuuden. Tavaran tulee olla sesongin mukaista, ehjää ja puhdasta sekä tavaraa täytyy olla myynnin kannalta riittävästi, suositeltu aloitus määrä n.4 isoa Ikea kassia. Tavaraa voi tuoda myös osissa. Mikäli taloudessa on kotieläimiä ei myytävissä tuotteissa saa olla eläinten karvoja/hajuja. Ulkovarastossa säilytetyt tuotteet on myös tarkastettava hajujen/kosteuden varalta. Lohjan Keskuskirpputori määrittelee hinnoittelupöytien myyntiajan toteutuneen myynnin sekä tavaran määrän mukaisesti. Myytävä tavara voi olla lasten/aikuisten vaatteita, leluja, kodin tavaraa, sisustustuotteita tai esimerkiksi ehjää elektroniikkaa. Pääasia että tuotteet ovat myyntikelpoisia sekä nykyaikaisia (poikkeuksena vintage-/antiikkituotteet). Huonekalut katsomme erikseen. Mikäli katsomme että tuotu tavara ei vastaa laadultaan sellaista, millä myynnin edellytykset täyttyvät emme valitettavasti voi aloittaa myyntipaikkaa. Myyntikelvoton tavara täytyy myös edellä mainitussa tilanteessa noutaa pois. Tavaroiden noutamatta jättäminen myynnin loputtua aiheuttaa asiakkaalle kaatopaikka-/tyhjennysmaksun 30€, joka veloitetaan asiakkaan myyntiosuudesta. Hinnoittelupalvelussa myynnistä puolet tilitetään asiakkaalle ja puolet kirpputorille. Keskuskirpputori määrittelee pöydän myyntiajan sekä tuotteiden myyntihinnan. Arvokkaimmat tuotteet säilytetään joko vitriinissä tai niihin asennetaan hälyttimet varkauksien estämiseksi.

-Myyntiaika vuokrapöydässä on aina 7 myyntipäivää ja tilityksen maksu on 3 päivää myyntiajan loputtua käteisenä tai sovitusti tilille.

-Tuotteet jotka eivät mahdu myyntipaikalle menevät % myyntiin, josta veloitamme 30% myyntiprovision.

-Tilityksen yhteydessä saat myydyistä tuotteistasi hintalaput takaisin, mikäli haluat tarkistaa myydyt tuotteet tulee laput tarkistaa ja laskea paikan päällä noudettaessa tilitystä, jälkikäteen emme vastaa myyntisumman sekä hintalappujen mahdollisesta erotuksesta.

-Myyntiin ei saa tuoda elintarvikkeita, aseita, lääkkeitä, herkästi syttyviä aineita, laitteita joista voi aiheutua käyttäjälle vaaraa, ilman tekijänoikeuksia valmistettuja tuotteita, rikkinäisiä tuotteita ilman mainitsematta tästä hintalapussa.

-Tuotteessa tulee olla selvästi luettavissa oleva hintalappu, josta käy ilmi tuotteen hinta sekä pöytänumero ja mahdollisesti myös mikä tuote on kyseessä. Lohjan Keskuskirpputori ei vastaa epäselvästi kirjoitettujen hintalappujen tilitysvirheistä. Hintalappujen tulee olla hyvin kiinnitetty tuotteeseen ja pysyä siinä koko myyntiajan, hintalaputtomia tuotteita emme myy, joten varmistathan että laput ovat tuotteissa hyvin kiinni. Myydyillä tuotteilla ei ole vaihto,-tai palautusoikeutta.

-Hintalaputtomia tuotteita säilytämme hinnattomat tuotteet hyllyssämme n.2 viikkoa, jolloin tuote siirtyy Lohjan Keskuskirpputorin omaisuudeksi ja lahjoitamme tuotteet eteenpäin.

-Lohjan Keskuskirpputori ei vastaa myynnissä olevien tavaroiden katoamisesta, tuhoutumisesta tai vahingoittumisesta myyntiaikana varkauden, tulipalon, ilkivallan, vesivahingon tai muun syyn takia. Pyrimme parhaamme mukaan valvomaan myynnissä olevia tuotteita, meillä on myös kameravalvonta.

-Pöydän vuokraaja vastaa myyntiin tuoduista tavaroistaan ja on vastuussa tavaroidensa laillisuudesta, veroista, jne. Lohjan Keskuskirpputori ei vastaa tuotteen alkuperäisyydestä tai muusta siihen liittyvästä.

-Ensimmäinen myyntiviikko maksetaan pöydän alkaessa ja mahdollisten jatkoviikkojen pöytämaksut vähennetään tilityksestä.

-Mikäli emme tavoita asiakasta viikkoon yhteydenottopyynnöistä huolimatta tavarat siirtyvät Keskuskirpputorin omaisuudeksi ja veloitamme tyhjennys/kaatopaikkamaksun 30e pöydästä. Vuokraamalla meiltä paikan hyväksyt Keskuskirpputorin yleiset ohjeet.