Lohjan Keskuskirpputorin yleiset ehdot

-50% myyntiprovisio-kokonaispalvelu: pöytää ei tarvitse erikseen vuokrata, tavarat voi tuoda paikan päälle ja katsomme niille myyntipaikan ja että ne täyttävät eteenpäin myynnin kelpoisuuden. Tavaran tulee olla ehjää ja puhdasta eli eteenpäin myytävää ja tavaraa pitäisi olla myynnin kannalta riittävästi, mitä enemmän sen parempi,tavaraa voi myös tuoda osissa. Lohjan Keskuskirpputori määrittelee hinnoittelupöytien myyntiajan sen myynnin mukaan. Tavaraa voi olla laidasta laitaan vaatteista kodin tavaraan kunhan se on myyntikelpoista. Mikäli katsomme ettei tuotu tavara kata eteenpäin myynti kriteereitä emme aloita myyntipaikkaa. Mikäli tavaroita ei myynnin loputtua nouda pois veloitamme tästä asiakkaan myynnin osuudesta kaatopaikka/tyhjennys maksun 30e 1.5.2018 alkaen.

-Myyntiaika vuokrapöydässä on aina 7 myyntipäivää ja tilityksen maksu on 3 päivää myyntiajan loputtua käteisenä, johtuen meille tulleista säädöksistä.

-Tuotteet jotka eivät mahdu myyntipaikalle menevät % myyntiin, josta veloitamme 30% myyntiprovision.

-Tilityksen yhteydessä saat myydyistä tuotteistasi hintalaput takaisin, mikäli haluat tarkistaa myydyt tuotteet tulee laput tarkistaa ja laskea paikan päällä noudettaessa tilitystä, jälkikäteen emme vastaa myyntisumman sekä hintalappujen mahdollisesta erotuksesta.

-Myyntiin ei saa tuoda elintarvikkeita, aseita, lääkkeitä, herkästi syttyviä aineita, laitteita joista voi aiheutua käyttäjälle vaaraa, ilman tekijänoikeuksia valmistettuja tuotteita, rikkinäisiä tuotteita ilman mainitsematta tästä hintalapussa.

-Tuotteessa tulee olla selvästi luettavissa oleva hintalappu, josta käy ilmi tuotteen hinta sekä pöytänumero ja mahdollisesti myös mikä tuote on kyseessä. Lohjan Keskuskirpputori ei vastaa epäselvästi kirjoitettujen hintalappujen tilitysvirheistä. Hintalappujen tulee olla hyvin kiinnitetty tuotteeseen ja pysyä siinä koko myyntiajan, hintalaputtomia tuotteita emme myy, joten varmistathan että laput ovat tuotteissa hyvin kiinni. Myydyillä tuotteilla ei ole vaihto,-tai palautusoikeutta.

-Hintalaputtomia tuotteita säilytämme hinnattomat tuotteet hyllyssämme n.2 viikkoa, jolloin tuote siirtyy Lohjan Keskuskirpputorin omaisuudeksi ja lahjoitamme tuotteet eteenpäin.

-Lohjan Keskuskirpputori ei vastaa myynnissä olevien tavaroiden katoamisesta, tuhoutumisesta tai vahingoittumisesta myyntiaikana varkauden, tulipalon, ilkivallan, vesivahingon tai muun syyn takia. Pyrimme parhaamme mukaan valvomaan myynnissä olevia tuotteita, meillä on myös kameravalvonta.

-Pöydän vuokraaja vastaa myyntiin tuoduista tavaroistaan ja on vastuussa tavaroidensa laillisuudesta, veroista, jne. Lohjan Keskuskirpputori ei vastaa tuotteen alkuperäisyydestä tai muusta siihen liittyvästä.

-Ensimmäinen myyntiviikko maksetaan pöydän alkaessa ja mahdollisten jatkoviikkojen pöytämaksut vähennetään tilityksestä.

-Mikäli emme tavoita asiakasta viikkoon yhteydenottopyynnöistä huolimatta tavarat siirtyvät Keskuskirpputorin omaisuudeksi ja veloitamme tyhjennys/kaatopaikkamaksun pöydästä. Vuokraamalla meiltä paikan hyväksyt Keskuskirpputorin yleiset ohjeet.

Facebook